Welkom op mijn blog!

Wat leuk dat jij er bent!

Regelmatig zal ik hier een door mij geschreven gedicht delen en je op de hoogte houden van waar ik allemaal mee bezig ben.

Veel leesplezier en bedankt voor jouw bezoek!

3 gedachten over “Welkom op mijn blog!”

 1. Met veel plezier lieve nicht
  Lees ik jou gedicht

  Verder als dit kom ik nietšŸ¤£
  Ze zijn geweldig en ja ik herken jullie er volledig in.

  Ik zal regelmatig een trouwe bezoeker zijn van je blog.

  Liefs van je nichtje uit Limburg

 2. Hoi Flo,
  Wat heerlijk om iedere keer weer, onder het genot van een kop thee, jou mooie gedichten te lezen met een smilešŸ˜Š op mijn gezicht. Zoveel herkenning en zo Flo… Het mooie gepersonaliseerde gedicht voor mij is niet alleen mooi om te lezen maar is ook een super groot compliment. Dank je wel! Ik ben elke keer weer nieuwsgierig naar het volgende gedicht op je blog.
  Wij zijn trots opšŸ’‹

 3. Hey Florieke,

  Wat een leuke gedichten. Ik kan niet wachten tot je boek uit komt, ik ben benieuwd naar de rest van je gedichten.
  Ik heb ze echt met een glimlach gelezen.

  Veel liefs uit Limburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *